Tara Pettinga Bags&More

Tara Pettinga

Eigenaresse Bags&More

About Me

Hi!, Ik ben Tara Pettinga en ik ben eigenaresse van Bags&More. Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn webshop! Ik ben 30 jaar en ben geboren en woonachtig in de Zaanstreek.

Mijn hobby’s zijn sporten, reizen, lekker eten, en shoppen natuurlijk;) Ik heb een passie voor mode, en ben gek op tassen! 

Naast mijn werk in de detailhandel en toeristenbranche, is het altijd een droom geweest om iets voor mezelf te beginnen in de mode! Ik ben dan ook erg blij, dat het nu zo ver is, en ik mijn passie voor tassen en mode met jullie kan delen!

Heel veel plezier met het bekijken en shoppen op mijn webshop! 

Liefs,

Tara

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Bags&More is aangesloten bij WebwinkelKeur.

Sinds 16-09-2020 is Bags&More door de keuring gekomen van WebwinkelKeur. Dit betekent dat Bags&More voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand.

We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van Bags&More onderstreept.

Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus extra zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk.

Als onafhankelijk derde staat WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij Bags&More te kopen.

Shop Till You Drop

Shop onze nieuwste collectie en trakteer jezelf op 1 van onze prachtige items!