Retourneren & Ruilen

Retourneren

Ben je toch niet helemaal tevreden met je bestelling? Retourneren is bij ons geen probleem. Volg onderstaande stappen om je retourzending te laten verwerken: 

Geef binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling door wat je retour wil zenden. Dit kan middels door ons een e-mail te sturen naar info@bagsenmore.nl met als onderwerp: ‘Aanmelding retourzending’. Mocht je even contact willen hebben over je retourzending stuur dan een e-mail naar info@bagsenmore.nl Na het aanmelden heb je nogmaals 14 dagen de tijd om je retourzending ook daadwerkelijk retour te sturen, vergeet niet de pakbon bij te voegen.

Let op: wij accepteren alleen items met aangehechte kaartjes.

De kosten voor het terug sturen zijn voor eigen rekening. Je kan dit doen door een DHL verzendlabel te downloaden via deze pagina. De kosten hiervoor zijn € 5,25. Het is ook mogelijk om het via een ander postpunt naar ons terug te sturen. 

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. De kosten voor het retourzenden zijn voor eigen rekening.

De retourzending zal alleen worden verwerkt als de producten in goede staat zijn, dit betekent dat je als consument aansprakelijk bent voor waardevermindering door gebruik van het product dat verder gaat dan nodig om de aard, kenmerken en werking van het product te beoordelen. Als je een gratis product bij je bestelling hebt ontvangen dien je deze ook retour te sturen. 

Vergeet niet je pakbon of bestelbevestiging te printen en in het pakketje te doen. Als we niet weten wie de afzender is kunnen we de retourzending niet verwerken. 

(Let op! Zonder bewijs van verzending met track&trace code worden zoekgeraakte zendingen niet terugbetaald. Versturen van brievenbus post is altijd op risico van de verzender)

Ons retouradres: 

Bags&More
Stationsstraat 36
1521 DT, Wormerveer

 

Ruilen

Wil je je product ruilen? Dat is geen probleem. Stuur het product terug en geef op een briefje of op het retourformulier aan voor welk product / maat je het wilt ruilen. De verzendkosten voor het terugsturen betaal je zelf, wij betalen de verzendkosten voor het toesturen van het nieuwe product.